+4542679011 mail@brand-design.dk

Webshop

Webshop

En webshop er fremtidens butik

En webshop er fremtidens butik, du kan tilgå overalt. Da mobile enheder bliver mere udbredt, er den gennemsnitlige forbruger altid online. Det giver en platform der til forskel fra konventionelle butikker hverken har husleje eller åbningstider. Den kan både administreres og bruges fra enhver computer med internetforbindelse. Der dog mange ting man skal tage hensyn til på en webshop for at ramme sin målgruppe. Denne kunst hedder at skabe conversions, altså at gå fra en besøgende til en gennemført ordre. Vi hjælper dig med at opnå optimale conversions på din side.

I SEO KBH bruger vi gennemprøvede processer som hjælper os med at give dig den bedst mulige service, og deraf den bedst mulige løsning, Herunder kan du få et lille indblik i processens hoveddele.

“Anything worth doing, is worth doing right.”
– Hunter S. Thompson

PLANLÆGNING

Sammen sætter vi os og får udarbejdet en samlet plan over forløbet. Hvilke krav er der og hvilke behov er der?

DESIGN

Ud fra løsningens koncept udarbejder vi et designoplæg. Herefter fremlægges dette for jer hvorefter vi tilretter eventuelle supplerende ønsker.

UDVIKLING

Her producerer vi løsningen. Denne del varierer på baggrund af løsningens krav. Typisk vil vi her producere en visuel grænseflade, der kobles op med de funktioner der er i kravspecifikationen

LANCERING

Løsningen testes i live-miljøet. Dette indebære stress tests såvel som integrationstest der sikrer at alle komponenter er operationelle.

En webshop er din måde at møde omverden på via internettet

En webshop er din måde at møde omverden på via internettet. Virksomheder bruger hjemmesiden / webshoppen primært til at promovere samt gøre opmærksom på deres forretningskoncept og produkter. En webside/webshop er meget mere end en traditionel statisk opremsning af data. Den kan gøres dynamisk og gemme brugeres såvel som besøgendes ting. Det kan være en blog eller en klub side, med upload af billeder fra medlemmer.

Online markedsføring

Det handler om at blive fundet på internettet. Du har sikkert hørt om søgemaskineoptimering før, altså SEO, hvor man optimerer sin placering på diverse søgemaskiner. Det er dog blot en dråbe i havet når det kommer til markedsføring på internettet. Sociale medier som Facebook, Twitter og LinkedIn, samt blogs kan medvirke til at sende besøgende din vej. Dette gøres gennem såkaldt linkbuilding, der får dig højere op i søgeresultaterene baseret på hvor mange der linker til din side. Vi kan hjælpe dig med at lave en strategi for dette.

Content Management System

I daglig tale et CMS. Altså et system til at håndtere sit indhold. Det kan være indhold i form af tekst, billeder eller måske data om dine kunders ordrer. Vi kan levere både specialbyggede løsninger samt løsninger der bygges oven på eksempelvis WordPress, men tilpasses dit behov og dit design. Et CMS kan både administreres og bruges fra enhver computer med internetforbindelse. Der dog mange ting man skal tage hensyn til, blandt andet sikkerhed i forhold til de data man gemmer. Desuden skal der overvejes om et CMS overhovedet er løsningen. Man kan nemt overvurdere sit behov, men dette undgås med den kyndige vejledning og behovsanalyse vi kan tilbyde.

Når virksomheden når en vis størrelse

Når virksomheden når en vis størrelse, kan produktiviteten godt blive sat på en prøve pga at større krav til styring og ledelse. En måde at løse dette på er at introducere et intranet i virksomheden. Denne form for større webapplikation er med til at organisere dine medarbejdere og kan tilpasses din virksomheds arbejdsområde. Vi kan også levere andre former for større webapplikationer. Herunder kan du se et udpluk af varianter, er det noget andet du har i tankerne, er du velkommen til at kontakte os.