+4542679011 mail@brand-design.dk

Videoproduktion

Hvad er en firmavideo?

Videoproduktion – En firmavideo er en præsentation af din virksomhed ved hjælp af videomediet. Videoen filmes, klippes og publiceres der hvor du vil have det.

Hvorfor skal du investere i en firmavideo?

Hvert år bliver en gennemsnitlig dansk borger præsenteret for 1 mio. reklamebudskaber, svarende til over 3.000 om dagen! Denne form for markedsføring kaldes ”Interruption Marketing” og afbryder ofte forbrugeren i en handling. Problemet med interruption marketing er, at kunderne bliver bombarderet med reklamer, hvilket har skabt en blindhed overfor de ”almindelige” reklamer.

Denne reklameblindhed førte i 1990’erne til, at marketingeksperten Seth Godin opfandt en filosofi der hedder ”Permission Marketing”. Det går kort ud på, at kunden selv vælger sine reklamer og på den måde bliver mere modtagelig overfor budskaberne heri. Denne ”permission”, altså tilladelse, betyder i overført forstand at du får adgang til kundens bevidsthed, og at din markedsføring ikke bare preller af som vand på en gås. Når du vælger en videoprofil øger du altså sandsynligheden for at kunden fanger dit budskab, og ikke går død i en lang tekstpræsentation af din virksomhed.

Derfor skal du investere i videoproduktion!

En videopræsentation af din virksomhed er en del af virksomhedens ansigt udadtil, og er som sådan med til at styrke din virksomheds troværdighed overfor kunder og andre interessenter. Når du benytter dig af videomediet i forbindelse med præsentationen af din virksomhed, tegnes der samtidig et billede af en moderne virksomhed i vækst, som forstår at følge med tiden.

Pakker: Videoprofil Basis Videoprofil Premium
Præsentation af virksomheden: Kort præsentation af virksomheden Præsentation af virksomheden
Tid på location, inkl. transport: 1 location – 2 timer 2 locations – 5 timer
Interview: 1 nøgleperson 2-3 nøglepersoner
Underlægningsmusik:
Professionel speaker:
Færdigklippet varighed: 2-3 minutter 3-4 minutter