+4542679011 mail@brand-design.dk

Søgeordsanalyse

En søgeordsanalyse er starten på en succesfuld søgeoptimering

Søgeordsanalyse – Før man går i gang med optimering af title, SEO tekster, linkbuilding, Google Adwords eller andre former for søgeoptimering, er det vigtigt man har udvalgt de rigtige søgeord, hvilket vi kan gøre for dig ved hjælp af en søgeordsanalyse.

Du har brug for en søgeordsanalyse!

Hvis man vælger at arbejde med SEO uden en søgeordsanalyse, så vil man med høj sandsynlighed blive synlig på en lille del af de ellers vigtigste søgeord, og da det er svært at forudse, hvad folk søger efter, så man nød til at analysere søgetendenserne dybere.

Typisk er søgeord med to-tre ord nemmere at opnå placeringer på, og da selve søgningen bliver mere specifik, så er det nemmere at konverterer brugeren til et salg.

Søgeordsanalysen kan du både bruge til søgeoptimering og Adwords

Når du har valgt at bestille en søgeordsanalyse, så er du allerede godt på vej mod, at blive synlig på nye og mere relevante søgeord, hvor du hurtigere kan konverterer kunder.

Der findes en række forskellige metoder at udvælge de bedste søgefraser på, hvor man bl.a. kigger på trafikken og vurdere, hvilke der vil konvertere højest. – Som led i en søgeordsanalyse bør man også tjekke de eksisterende søgeord man allerede får trafik på, for at vurdere om der er nogle specielle søgeord, hvor man får mange konverteringer, men stadig kan forbedre sin placering. – Typisk kan man se det igennem Google Analytics.

De søgeord vi finder frem til kan du både bruger i din søgeoptimering og Google Adwords kampagne, så du får mere værdi til begge dine former for online markedsføring.

Kontakt os i dag og få et tilbud på en professionel søgeordsanalyse.