+4542679011 mail@brand-design.dk

SøgemaskineOptimering Århus & København? – Det handler om lokal SEO

SøgemaskineOptimering Aarhus & København? Mange virksomheder har efterhånden valgt SEO frem for andre former for markedsføring, da det er billigt, og man får meget ud af det. Der er dog flere forskellige måder at gribe søgemaskineoptimering an på, hvor specielt én af dem er billigere af de andre. – Lokal SEO.

Hvad er lokal søgemaskineoptimering?

Når man arbejder med søgemaskineoptimering i Århus eller et andet specifikt område er konkurrencen lavere, da man vil tilføje bynavnet foran, midt i eller bagpå søgeordet. Det samme gælder for søgemaskineoptimering i København, hvor konkurrencen er en smule højere.

Det er specielt fag som maler, murer, tandlæge, frisør o.a. services som man bruger i lokalområdet, hvor folk oftest søger på ’’søgeord+by’’.

Facts om lokale søgninger i 2010:

– 80 % af alle handler foregår lokalt
– Hver 13 søgning er med lokal interesse
– 5 % af søgningerne indeholder et bynavn
– 2 % af søgningerne indeholder et specielt område
– 0,5 % af søgningerne indeholder et postnummer

Selvom det måske ikke lyder af meget, så er der tilsammen over 97 millioner søgninger efter lokale resultater i Google.dk om måneden!

3 hurtige råd til geografisk søgemaskineoptimering

1. Brug bynavne/stednavne i både title, overskrifter og teksten på siden.
2. Registrerer Jeres virksomhed på Google Places, Google + firmaprofil, Krak, DeGuleSider, Facebook places o.a.
3. Er der lokale virksomhedsoversigter, så sørg for Jeres virksomhed er med på listen!

Vi hjælper danske firmaer med lokal SEO

Om Jeres firma er bosiddende i Aalborg, Århus, København, Esbjerg, Odense eller et andet sted i Danmark, så kan vi hjælpe Jer med at optimere til lokale søgninger for en fair pris.

Langt de fleste kunder hos os er ikke bosiddende i København, men derfor kan vi stadig sagtens hjælpe dem med søgemaskineoptimering i Århus eller andre byer.