+4542679011 mail@brand-design.dk

Online Reputation Management

Vi fjerner dårlig omtale og sikrer dit brand med Online Reputation Management

Online Reputation Management – Én utilfreds kunde kan hurtigt skabe dårligt omtale i Google, hvilket kan skade din virksomhedens omdømme og omsætning.

Det er derfor en god ide at investere i proaktiv online reputation management, hvis man vil beskytte sit online omdømme.

Få endnu en chance med reputation management

Online reputation management opgaver kan være meget forskellige, men vi mener som udgangspunkt, at alle fortjener en ekstra chance.

Omtalen der typisk skal fjernes er alt fra gamle konkurser, information som aldrig skulle være publiceret, eller ekskæresten som har skrevet personlige oplysninger.

Arbejdet med reputation management kan tage lige fra et par måneder til år, hvilket afhænger af siderne indholdet er udgivet på, og hvor meget dårlig omtale der skal fjernes.

Hvis du vælger os til at fjerne den dårlige omtale, så holder vi dig selvfølgelig orienteret under hele forløbet.

Det kan løses på flere måder

Der er flere måder at fjerne dårlig omtale på, hvor nogle er mere dramatiske end andre.

Dette er tre eksempler på løsning af online reputation management:

1. Typisk vil man være nødt til at få Google til at nedrangere siden med den dårlige/usande omtale. Det kan gøres ved hjælp af forskellige SEO-teknikker.

2. Det er altid en god ide at tale med ejeren af hjemmesiden, hvor den dårlige omtale er publiceret. Det sker ofte at man kan snakke hjemmesideejeren til fornuft, hvis man kan bevise, at der ikke er hold i argumenterne/påstandende som bliver brugt. – Vi ser mange eksempler på, at afsenderen bruger en hjemmeside, som han eller hun ikke ejer.

3. iflg. Straffelovens §267 må man ikke krænke eller fornærme en andens ære med ord eller handlinger – Her skelner man mellem værdidomme og faktuelle påstande.

Proaktiv online reputation management

Det er klogt at arbejde på sin virksomheds online omdømme før det er gået galt. Vi kan hjælpe dig med at skabe positive forbindelser til din virksomhed, så du ikke kommer i pludselige problemer.

Fortrolighed og tavshedspligt

Hos os har vi selvfølgelig tavshedspligt, så du kan være sikker på, at dine informationer ikke bliver givet videre.

Kontakt os hvis du vil have fortroligt arbejde med online reputation management, som gavner dit brand som person eller virksomhed.