+4542679011 mail@brand-design.dk

Ny hjemmeside ?

Udbydere af professionelle hjemmesider

En mindre virksomhed i København. Vores størrelse er vores styrke. Vi er alle fuldt dedikerede til dit projekt, og vi har tilsammen 25 års erfaring med webudvikling.

Med en professionel firmahjemmeside bliver du mere synlig

Vores hjemmesider er ikke blot visuelt behagelige. De er kraftfulde værktøjer til at skaffe nye kunder, forretnings partnere, medarbejdere, eller hvad du end går efter. En god hjemmeside er et godt værktøj til at blive opdaget af nye kunder.

HJEMMESIDER ER VORES LIDENSKAB


Sådan kan en hjemmeside forbedre din virksomhed

Mange af vores klienter har tvivlet på, om de skulle have en hjemmeside. De var bange for at det var for dyrt. At de ville få flere kunder, end de kunne håndtere. Dette er dog langt fra sandheden. Med en hjemmeside kan du:

  • Spare tid med færre telefonopkald. Kunderne kan kontakte dig digitalt.
  • Få et nemt overblik over dine kunder med et integreret databasesystem.
  • Få større indtægter og lade hjemmesiden betale for sig selv.

Folk er begyndt at kigge på nettet efter tilbud, handelsvarer, services, endda leverandører og partnere til deres virksomhed. Derfor er det vigtigt at have en god hjemmeside, så man kan blive opdaget.

Vores mission

Vi vil sætte højere standarder for webdesign i Danmark. Mange danske hjemmesider lever ikke op til de samme kvalitetskrav som i andre lande. Det vil vi til livs. Vi laver kun hjemmesider af høj kvalitet, efter internationale standarder.