+4542679011 mail@brand-design.dk

Linkbuilding

Linkbuilding styrker din online strategi

Søgemaskineoptimering bliver sværere og sværere, da der kommer flere websites til hele tiden. Derfor bliver en faktor som linkbuilding mere og mere afgørende for et websites placering i søgeresultaterne.

At et website henviser til dit website med et link betyder i høj grad trafik, men også popularitet – linkpopularitet. Hvis en person anbefaler en restaurant kan du godt overveje at besøge den, mens hvis 6 anbefaler den, så må der altså være noget om det… Prøv så at forestille dig en populær restaurant anbefale den selv samme restaurant, som dine 6 venner også har anbefalet. Så MÅ den altså være et besøg værd 🙂 Det er sådan de store søgemaskiners algoritmer er bygget op med hensyn til links – dérfor er linkbuilding ret vigtigt.

Derfor har vi hos SEO København lagt en stor del af fokus på udarbejdelse af en fornuftig linkbuilding-strategi. Det er nemlig særdeles vigtigt at få kvalitetslinks – dette værende populære links, relevante links og links fra ikke-spamende websites. Særligt Google er blevet meget kritiske med henblik på links. Linkbuilding er oftest en del af vores optimering, men kan godt købes særskilt. Udfyld kontaktformularen og hent et tilbud. Det er gratis.