+4542679011 mail@brand-design.dk

Google optimering

Er der nogen, der ved, hvordan eller hvorhenne man kan lære google optimering, så man kan få sin hjemmeside højere op blandt alle søgeresultaterne på google? Jeg har prøvet at søge efter min egen hjemmeside på google, og jeg fandt først mig selv på side to blandt alle resultaterne, ved hvert eneste søgeord, jeg brugte.

Promovere en lidt mere vigtig side

Det er ikke noget, der er yderst vigtigt for mig at komme op blandt de øverste, da det bare er en privat hjemmeside, som bare omhandler mig selv og min familie, men jeg tror alligevel, det kunne være sjovt at lære at blive god til Google optimering, så man ved, hvad man skal gøre, hvis man en dag skulle få brug for at promovere en lidt mere vigtig side.

online kursus i google optimering

Jeg kunne godt tænke mig at finde et gratis online kursus i google optimering eller lignende, så min hjemmeside som minimum ville komme frem på side et over søgeresultaterne.

Jeg ved endnu kun ganske lidt om google optimering og har så småt forsøgt at bygge min hjemmeside op omkring disse metoder, og jeg er meget spændt på, om det får nogen effekt på min placering på google overhovedet.

SEO ekspert

Ikke at min ven er en SEO ekspert eller noget, men han vidste alligevel ret meget om google optimering. Det var dog mest teorien han havde styr på, og ikke så meget hvordan man gjorde det i praksis. Men jeg er i hvert fald blevet inspireret til at læse videre omkring det.

Jeg har siden hen fundet op til flere danske SEO blogs, hvor de gladelig giver gode råd. Heldigvis er det overraskende let læseligt, når man først lige er blevet bekendt med et par forkortelser og tankegangen.

Jeg har dog ikke i sinde selv at blive en SEO ekspert, da min hjerne lynhurtigt keder sig foran en computer, men det er meget sjovt at vide lidt mere om.