+4542679011 mail@brand-design.dk

Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering – Lad os øge Jeres konverteringsrate!

Vores konverteringsoptimering kan forøge din omsætning betragteligt!

Der kan være mange grunde til dine besøgende ikke konverterer til salg. Vi kan hjælpe dig med konverteringsoptimering, så du får mere ud af hvert enkel besøgende.

Typisk får man sine besøgende igennem annoncekanaler, hvilket f. eks kan være Google Adwords eller gennem SEO arbejde. Men hvis man ikke benytter de basale Call to action principper, så kan de besøgende som man har betalt for let være tabt!

Kort sagt skal man eksponere sit budskab til den rigtige målgruppe, og fremvise sin hjemmeside korrekt, så sidens typiske målgruppe får mest muligt ud af den. – Det giver en højere konverteringsrate!

Dybdegående konverteringsanalyse

Hos os kan vi hjælpe dig med en dybdegående konverteringsanalyse, så du kan få en højere konverteringsrate. – Vil tilbyder selvfølgelig også at udbedre dine fejl.

En del af konverteringsanalysen vil bl.a. være at forstå den besøgendes adfærd, hvor dele kan analyseres igennem Google Analytics. Af andre punkter tjekker vi også sprogbrug på siden, layoutfejl og den generelle brugervenlighed.

Læs videre forneden, hvis du vil se et eksempel på en konverteringsoptimering.:

Eksempel på højere konverteringsrate

Konverteringsraten viser den procentmæssige mængde af konverteringer:

1.000 besøgende hvoraf 10 konverterer giver en konverteringsrate på 1 %.

En konverteringsrate som stiger fra 1 % til 2 % kan betyde meget, hvis man normalt sælger for 10.000 kr. om dagen! – Lad os hjælpe Jer.

Konverteringsraten i de danske webshops er typisk mellem 1-3 %, hvilket afhænger meget af konkurrence og typen af købere. – Der findes selvfølgelig meget bedre og dårligere eksempler, men med en konverteringsoptimering kan den altid forbedres!

Priser på konverteringsoptimering

Vi tilbyder følgende pakker med konverteringsoptimering, så alle typer firmaer kan være med:

  • Lille pakke
  • Medium pakke
  • Stor pakke

Kontakt os og hør mere om effektiv konverteringsoptimering, hvor vi selvfølgelig også kan forklare dig meget mere.

Læs mere om Søgemaskineoptimering her.