+4542679011 mail@brand-design.dk

Google Analytics

Vi bruger Google Analytics til webanalyse

Som hjemmesideejer er man nødt til at have integreret et webanalyse program, og her anbefaler vi Google Analytics.

Hvordan fandt den besøgende din hjemmeside, og hvor lang tid blev personen der? Det er bare nogle af de spørgsmål, som du vil få svar på med Analytics.

Google Analytics programmet er i sig selv gratis, og mange af delene kan man klare selv.

Programmet henter data fra hjemmesiden ved hjælp af en kode, som bliver implementeret på alle siderne, som man ønsker at måle. Herefter kan man se alt fra f. eks afvisningsprocent, antal besøgende, sidevisninger og hvor langt tid de bliver på hjemmesiden.

Brugerfladen er overskuelig, så selv den mindre erfarne bruger kan finde rundt i de forskellige data, som man derefter kan analysere.

Vi kan varetage din Google Analytics-konto

Hvis du ønsker en dybere webanalyse, så kan vi klare det for dig. Vores webanalyse vil hjælpe dig med at fastlægge dine besøgendes adfærd på websiden, så du kan konverterer bedre og holde længere tid på dem.

Mens vi varetager og analyserer dine Google Analytics data, får du en rapport hver måned med råd til forbedringer. Du har selvfølgelig selv fuld adgang til kontoen.

Husk at koble Analytics sammen med Google Adwords

Hvis man annoncerer med Google Adwords anbefales det at koble Analytics kontoen sammen med Adwords-kampagnen, så man kan se hvilke søgeord der konverterer bedst, og på den måde optimerer sin Google Adwords markedsføring. – Læs mere om konverteringsoptimering her.

Kontakt os i dag og få mere ud af din Google Analytics konto.

Priser på Google Analytics

Vi tilbyder forskellige pakker, så alle firmaer kan få en grundig analyse af deres Google Analytics data.