+4542679011 mail@brand-design.dk

Fordelene ved at have en webshop

Nogle mennesker foretrækker handel på den gammeldags måde, med en fysisk butik og intet andet (eller det kan være en frisørsalon, restaurant eller noget helt fjerde). Hvis du hører til denne gruppe, og synes at du tjener nok, kan det være at du tænker at en online butik ville besværliggøre driften af din butik mere, end det kan betale sig – at der kommer bunkevis af uoverskuelige ordrer, der skal håndteres, så du ikke længere har tid til kunderne, og måske endda bliver nødt til at ansætte ekstra personale, til at stå for driften af webshoppen.

Med en veldesignet webshop

Det er heldigvis langt fra sandheden. Med en veldesignet webshop, får du som indehaver af butikken en hurtigt og nemt overblik over de produkter og ydelser, du sælger. Du kan hurtigt ændre prisen, tilføje tilbudsrabat, redigere produktbeskrivelsen, angive lagerstatus og meget mere. Når du skifter den manuelle bogføring ud med din webshop, bliver alle online-transaktioner automatisk registreret, og det eneste du skal bekymre dig om, er at behandle postordrerne. Kommunikationen med dine online kunder kommer til at foregå elektronisk, og kan dermed let klares mens du drikker din morgenkaffe.

En butik der har en webshop er meget lettere for kunderne at finde

En butik der har en webshop er meget lettere for kunderne at finde, så kunderne vil komme helt af sig selv, og du vil opleve en kæmpe forøgelse af dine indtægter, uden at skulle gøre meget for det. Det betyder også, at webshoppen i sidste ende betaler for sig selv. Har du en frisørsalon, restaurant eller anden virksomhed, der kræver reservationer fra kunderne, er der nærmest ingen vej udenom: få en hjemmeside med et booking-system! Så kan du praktisk talt lægge din arbejdskalender online, og folk kan selv gå ind og booke tider. Dermed bruger du mindre tid på telefonsamtaler med kunderne, og får mere tid og overskud til at drive din virksomhed.

Læs mere om søgemaskineoptimering i København her.